Skal dit hjem renoveres eller skal du i gang med at male dine vægge, så kan fuldspartling være den helt rigtige løsning for dig.

Moestrup's Malerfirma klarer hurtigt og nemt alle dine maleropgaver. Vi udfører professionel spartling arbejde, sådan at dine vægge ser helt nye og friske ud. Vi har kunder i Næstved og omegn, som vi hjælper med alle typer af maleropgaver.

Kontakt os

Fuldspartling af væg

Der kan være mange grunde til at man vælger at få hjælp til fuldspartling i Næstved. Mange får spartlet op, inden de begynder at male, sådan at væggen fremstår glat og fin i overfladen. Vi oplever ofte, at mange privatpersoner, prøver at spartle på egen hånd.

Det kan godt lade sig gøre, men nogle gange ser vi også at de efterfølgende er kede af at man kan se buler og ujævnheder i væggen. Vores klare råd er, at lade vær med at spare ved at gøre-det-selv. Få i stedet en professionel maler til at fuldspartle for dig.

Fuldspartling af gipsvæg

Det du skal være opmærksom på ved fuldspartling af gipsvæg, er revnerne mellem hver gipsvæg.

Får du ikke den rette mængde spartel ind mellem revnerne, kan du risikere at det slår revner når dit arbejde er færdigt. Brug derfor en maler til netop dette, så undgår du dobbeltarbejde.

Fuldspartling af loft

På samme måde som med spartling af vægge, kan det være en god idé at alliere sig med en maler når du skal have fuldspartlet dit loft.

Opgaven er måske det samme, men derfor risikerer du også de samme fejl, hvis du prøver at gøre det selv. I værste fald ender du ud med et loft med revner eller buler. Vi har mange års erfaring med forskellige typer af spartling til lofter og vi klarer det nemt og hurtigt. 

Få en pris i dag

Har du brug for at få et tilbud på netop dit projekt, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi giver altid et individuelt tilbud og kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Du kan kontakte os på tlf 26 70 59 08 eller ved at skrive en mail til os på michael@moestrups-malerfirma.dk. På siden finder du også en kontaktformular, som du kan udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.