Står du med et sommerhus der trænger til en kærlig hånd? og kan du måske ikke selv lige overskue det. Så kan vi hos Moestrup's Malerfirma hjælpe dig med maling af dit sommerhus.

Vi kan være behjælpelige uanset om det er maling af dit sommerhus indvendigt eller udvendigt.

Når du vælger os til at male dit sommerhus, så er du garanteret et grundigt og kvalitetsbevidst resultat.

Vi har gennem mange år udført maling af sommerhuse i Karrebæksminde og vi hjælper også gerne dig med at male dit sommerhus.

Vi sørger for en grundig afrensning og en god omgang maling af dit sommerhus efterfølgende. Så du er sikret at det holder mange år ud i fremtiden.

Når du bruger os som samarbejdspartner til maling af dit sommerhus, så er du garanteret en kompetent maler med øje for kvaliteten, og du er derfor sikret det bedste slutresultat, når du vælger Moestrup's Malerfirma til maling af sommerhus.

Kontakt os

Indvendig og udvendig maling af sommerhus

Vi kan både stå for den udvendige maling af dit sommerhus, men vi kan også sagtens stå for den indvendige maling af dit sommerhus. Så uanset hvad du mangler en maler til, så kan vi hjælpe dig med opgaven.

Det er nemlig super vigtigt at sørge for at vedligeholde sit sommerhus, så du er sikret en længere holdbarhed.

På den måde vil du også have glæde af det gennem mange år, men også hvis du overvejer at sælge det, så kan en omgang maling være med til at øge husets værdi.

Udover maling af sommerhus, så tilbyder vi også maling af lejlighed, maling af vinduer og døre samt maling af vægge og lofter

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maling af sommerhus

Så hvis du står og mangler en maler til maling af sommerhus, så er du kommet det rette sted hen - og med os som din maler er du sikret et godt resultat hver gang.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 26 70 59 08 eller sende en mail til michael@moestrups-malerfirma.dk også vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.