Hos Moestrup's Malerfirma er du sikret et kvalitetsbevidst resultat med øje for detaljerne, og vi kan hjælpe dig med diverse former for malerarbejde.

Vi har over 28 års erfaring indenfor malerarbejde, vi har derfor kompetencerne til at udføre alt indenfor malerarbejde. Vi udfører primært malerarbejde i Næstved, men du kan give os et kald også skal vi også nok kunne løse dit problem.

Vores maler kan være behjælpelig med alt indenfor udendørs og indendørs maling, og vi udfører malerarbejden indenfor:

  • Lofter og vægge
  • Paneler, døre, vinduer og karme mm.
  • Fuldspartling
  • Farverådgivning
  • Facademaling
  • Maling af sommerhuse mm.

Uanset hvad du skulle have brug for en maler til, så er det en opgave vi kan klare. Vi står også gerne klar med rådgivning i forhold til dit projekt.

Få et flot resultat med en professionel maler

Hos Moestrup's Malerfirma er du garanteret et godt resultat hver gang, vi har nemlig øje for god kvalitet. Vi er derfor også medlem af Danske Malermestre som er en garantiordning der sikrer kunderne et korrekt udført arbejde hver gang. Du er derfor garanteret en professionel samarbejdspartner når du vælger os til dit projekt. 

Vi levere altid et resultat som både du og vi selv er tilfredse med, da vi lever af tilfredse kunder og kun ønsker at du får det bedste resultat.

Du er derfor altid sikret et godt og kvalitetsbevidst resultat når du vælger at bruge os som din maler, til at udfører dine malerprojekter.

Vi tilbyder altid malerarbejde til konkurrencedygtige priser. 

Få et tilbud af vores maler

Er du i tvivl om priserne på dit kommende malerprojekt? og har du brug for rådgivning?

Så er du mere end velkommen til at ringe til os på 26 70 59 08 også tager vi en snak om mulighederne for dit malerprojekt, og hvordan vi løser det bedst muligt.