Moestrup's Malerfirma hjælper med maling af vægge og lofter ved og omkring Næstved. Vi har mere end 28 års erfaring med malerfaget og kender til alle typer af maleropgaver.

Maling af vægge og lofter kan være en udfordrende opgave, da der findes mange forskellige overflader og materialer. Derfor kan du med fordel kontakte os for at få et tilbud på dit projekt. 

Kontakt os

Maler med mange års erfaring

Du skal vælge Moestrup's Malerfirma, fordi vi er et lokalt firma i Næstved med mange års erfaring. Dette gør os ikke kun kloge på malerfaget, men det giver os også en indgående forståelse for en god kundeoplevelse. 

Vi vægter kommunikation højt og sørger altid for:

  • Du sparer tid ved at vælge os
  • Sikkerhed for et flot resultat
  • Et resultat der holder i mange år
  • Forsikring på det udførte arbejde
  • Rådgivning til vedligeholdelse og rengøring

Vi kan også hjælpe med at male dine vinduer og døre. Du kan læse mere om dette på vores side omkring maling af vinduer og døre.

Udover maling af vægge og lofter, så tilbyder vi også maling af lejlighed, maling af sommerhus samt maling af vinduer og døre

Inspiration til maling af vægge og lofter

Mangler du inspiration til maling af vægge og lofter, er du velkommen til at se vores galleri. Her finder du en lang række af vores projekter og forhåbentligt også inspiration til dit næste projekt.

Har du specifikke ønsker til maling af vægge og lofter, vil vi rigtig gerne rådgive dig i hvordan vi kan hjælpe dig med at nå i mål.

Pris på maling af vægge og lofter

Prisen på et malerprojekt varierer typisk ud fra størrelse af væggene og lofterne. Vi kommer gerne ud til dig, hvor vi kan drøfte dit kommende projekt. Her giver vi selvfølgelig et uforpligtende tilbud, som du kan tage med til overvejelse.

Vi kan altid kontaktes på telefon 26 70 59 08 eller ved at sende os en mail på michael@moestrups-malerfirma.dk. Vi har også en smart kontaktformular, som du kan udfylde med informationer omkring dit projekt. Vi glæder os til at høre fra dig.