Døre og vinduer er dit hus’ ansigt udadtil og det er netop dette som er det første besøgende møder, når de kommer hjem til dig.

Udover at være essentielt for din boligs udseende, kan det også have en påvirkning på din boligs holdbarhed og levetid. Hos Moestrup's Malerfirma hjælper vi med maling af vinduer og døre i og omkring Næstved. 

Kontakt os

Maling af udendørs vinduer og døre

Med base I Næstved, rykker vi ud og hjælper alle med at forny og genopfriske deres boligs udseende. Når du vælger en maler fra Moestrup's Malerfirma, får du en professionel fagperson med mange års erfaring. Vi kan også yde farverådgivning, sådan at du får præcis det du ønsker. 

Når du arbejder med os, får du:

  • Tidsbesparelser, hvor du slipper for besværet
  • Garanti for et flot resultat
  • Et resultat der holder i mange år
  • Forsikring og garanti på det udførte malerarbejde
  • Rådgivning ift. vedligeholdelse og rengøring

Vi vægter kommunikation og punktlighed højt, sådan at du med ro i maven kan glæde dig til et flot resultat, hvad end det er maling af døre eller vinduer.

Udover maling af vinduer og døre, så tilbyder vi også maling af lejlighed, maling af sommerhus samt maling af vægge og lofter

Maling af indendørs vinduer og døre

Skal de indendørs vinduer eller døre have en omgang maling, vil vi også gerne hjælpe dig med dette. Maler du frem for at udskifte, kan du billigt give dit hus et helt nyt udtryk. Vi tager højde for din indretning og dine ønsker, sådan at det færdige resultat, lever op til dine ønsker.

Når man maler vinduer og døre, skal man være opmærksom på de forskelligheder der er. Der finde mange forskellige vinduer og døre, som hver især har forskellige former, størrelse og udformninger. Vi tager højde for alt dette.

Pris på maling af vinduer og døre

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med maling af vinduer og døre, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi kan kontaktes på tlf 26 70 59 08 eller på vores mail michael@moestrups-malerfirma.dk.

Vi har derudover en kontaktformular, som du er velkommen til at udfylde. Vi glæder os til at høre fra dig.