Nu til dags er der mange der vælger at få opsat filt, når der skal renoveres vægge i hjemmet. Det gør man dels fordi det giver en jævn, flot og ensartet overflade, som er nem at male på.

Har du gipsvægge, kan det også være med til at malingen ikke revner så nemt, som hvis du undlader at bruge filt. Hos Moestrup's Malerfirma hjælper vi alle ved og omkring Næstved med opsætning af filt.

Kontakt os

Opsætning af filt på loft og vægge

Der findes et utal af gør-det-selv guides på nettet, som prøver at forklare hvordan du kan spare penge på selv at opsætte filt. Den uheldige virkelighed er sådan, at vi møder mange personer, som selv har prøvet kræfter med det og har fået et uønsket resultat. Dette har både kostet dem tid og penge, som de ikke får igen.

Vi råder derfor altid vores kunder til at få en professionel maler til at opsætte deres filt. Det kan være ret teknisk og der er en del faldgruber, som man skal være opmærksom på. Det kræver også det rette værktøj, sådan at det færdige resultat er jævnt og ensartet.

Opsætning af filt i hjørner

Kronen på værket, når der opsættes filt, er hjørnet. Det er her væggene mødes og man gerne vil opnå en ren og skarp kant.

Vi starter altid i et af hjørnerne, da man sikrer sig den førnævnte skarpe kant. Når man kommer til modsatte ende af væggen, måler vi nøje op, sådan at du ikke oplever buler eller bøjet filt.

Pris på opsætning af filt

Vi håber du er blevet klogere på hvorfor du bør vælge en maler til opsætning af filt. Der findes mange gør-det-selv opgaver, hvor du kan spare penge. I sidste ende handler det om at få et flot resultat.

Ønsker du hjælp til opsætning af filt, kan du kontakte os på 26 70 59 08 eller ved at skrive en mail til os på michael@moestrups-malerfirma.dk. Vi har også en kontaktformular, som du gerne må udfylde.