Skal du flytte og vil du gerne spare tid ved at få en maler til at klare malingen. Moestrup's Malerfirma hjælper med maling af lejlighed, uanset om det er til- eller fraflytning. Vi yder altid den bedste service, hvor kommunikation, punktlighed og flotte resultater er kerneværdier hos os. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Maling af lejlighed ved fraflytning

Når der skal flyttes, så er det ofte et krav fra udlejer at lejligheden får en omgang maling. Selvom det lyder simpelt, kan det godt være en tidskrævende opgave. Ikke nok med at der skal males, skal du også sikre at der bliver udført en fuldspartling af væggene, sådan at man ikke ser huller fra tidligere ophæng. Vi hjælper også gerne med fuldspartling af lejligheder.

Man har før hørt skrækhistorier om opkrævninger fra udlejer, hvis man selv har stået for maling af lejligheden. Dette skyldes at resultatet ikke har været godt nok. Får du derimod en professionel maler til at udføre malingen af lejligheden kan du med ro i maven ordne resten af flytningen. 

Får du hjælp fra en maler til maling af lejlighed, får du også mere tid til at klare andre dele af flytningen, såsom nedpakning og flytning af dine ting. 

Står du derimod på den anden side af flytningen og skal til at flytte i nyt, så hjælper vi dig også gerne med at opnå dit ønskede resultat.

Ved en maling af lejlighed findes mange forskellige trends og metoder, som man kan gøre brug af. Mange vælger at få opsat filt inden de går i gang med at male. Det gør man blandt andet for at opnå en jævn og ensartet overflade, men det styrker også det færdige resultat mod revner.

Udover maling af lejlighed, så tilbyder vi også maling af sommerhus, maling af vinduer og døre samt maling af vægge og lofter.

Kontakt os i dag for et tilbud

Uanset hvilken opgave du har i tankerne vil vi rigtig gerne hjælpe dig med maling af lejlighed. Skal du flytte og har brug for inspiration, kan vi også yde farverådgivning, sådan at du får det præcis som du ønsker.

Vi kan kontaktes på tlf. 26 70 59 08 eller ved at skrive en mail til os på michael@moestrups-malerfirma.dk. Vi har også en kontaktformular, som du kan udfylde med information omkring dit projekt. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.